3D Printing Seminar

Les mer

3D-printing: Fremtidens Produksjon

Hvordan 3d-printing endrer produktutvikling og produksjon

Med en kontinuerlig vekst på inntil 30% i året er det ingen tvil om at 3D-printing er kommet for å bli innen produksjon. Her hos PLM Groups 3D-print avdeling, har vi lang erfaring med å hjelpe kunder med å integrere 3D printer løsninger ved hjelp av våre partnere i HP, 3D Systems og Markforged. Til denne halvdagskonferansen har vi invitert våre partnere i tillegg til noen av våre suksessrike kunder for å komme å snakke om sine løsninger og erfaringer. Gå ikke glipp av denne sjansen til å komme og lære mer om de mange fantastiske mulighetene vi har med 3D-printing. Velkommen!Få de siste oppdateringene om materialer, 3D printere, forskning og anvendelse.

Få verdifull innsikt i hvordan du gjør markedsundersøkelser for fremtidige investeringer og hvordan du kan identifisere 3D-print som en mulighet i din organisasjon.

Lær om de forskjellige teknologiene innen 3D-printing, hvordan de fungerer, hvilke materialer som er tilgjengelige og hva som blir 3D-printet i dag.

Møt og snakk med våre eksperter, både fra PLM Group, så vel som våre partnere fra HP, 3D Systems og Markforged.


Velkommen! Ta litt kaffe og bli kjent.

En innledende presentasjon av PLM Group og de forskjellige 3D-print teknologiene vi leverer.

En gjennomgang av Markforged's unike 3D-print løsninger, hvor man blant annet kan legge inn fiberforsterkning i plast deler for å oppnå opp mot aluminium styrke.

30 minutter til å ta en kaffe og strekke på bena.

3D-printeren Figure 4 fra 3D Systems har en så høy produksjonskapasiteten at det kan sees på som et alternativ til sprøytestøping. Lær hvordan bedrifter benytter Figure 4 maskiner for å oppnå høyere fleksibilitet i produksjonen.

HP's Multi Jet Fusion teknologi er en av de mest avanserte 3D-print teknologiene på markedet. Med printeren HP MJF 580 kan man nå printe fullfarge modeller til bruk for prototyper og sluttprodukter. Lær mer om de forskjellige løsningene innen HP's Multi Jet Fusion teknologi.

Harald Knutsen, daglig leder, Meisle

Mikael Omlid, ingeniør, Institutt for produktdesign, OsloMet

Etter lunsj fortsetter vi med SOLIDWORKS 2020. Ta en titt på agendaen her.

Registrer her

Privacy and Cookies Policy