3D-tulostuksen seminaari

Lue lisää

Valmistuksen tulevaisuus

Kuinka 3D-tulostus muuttaa tuotteen kehitystä ja valmistusta

3D-tulostuksen osuus valmistuksessa kasvaa vuosittain 30 prosenttia ja tulee muuttamaan valmistustapoja. PLM Groupin 3D-tulostuksen yksikkö on palvellut vuodesta 2014 ja auttanut asiakkaitaan parhaiden ratkaisujen asennuksessa ja integroinnissa. 3D-tulostuksen partnereitamme ovat HP, 3D Systems ja Markforged. Annamme seminaarissa puheenvuoron sekä partnereille että asiakkaillemme, jotka ovat hyötyneet 3D-tulostusratkaisuistamme. Tervetuloa mukaan!Kuulet uusimpia päivityksiä materiaaleista, 3D-tulostusratkaisuista ja alan tutkimuksesta.

Saat arvokkaita näkemyksiä, kuinka teet markkinatutkimusta tulevaisuuden investointeja ajatellen, ja kuinka tunnistat 3D-tulostuksen mahdollisuudet yrityksessäsi.

Opit erilaisia 3D-tulostusteknologioita: kuinka ne toimivat, millaisia materiaaleja on saatavilla, ja millaiset yritykset käyttävät niitä.

Keskustele 3D-tulostuksen asiantuntijoiden kanssa - sekä PLM Groupin omien että partnereidemme HP:n 3D Systemsin ja Markforgedin 


Johdanto eri 3D-tulostusteknologioihin sekä lyhyt katsaus siihen, mitä asiakkaamme tulostavat.

Katsaus Markforgedin ainutlaatuisiin 3D-tulostusratkaisuihin, joiden avulla voit vahvistaa muoveja kuidulla. Tämän avulla tulostat osia, jotka ovat yhtä vahvoja kuin koneistetut alumiiniosat.

3D Systemsin 3D-tulostin Figure 4 tarjoaa ruiskuvaluun verrattavissa olevan digitaalisen valmistusmenetelmän. Opi, kuinka yritykset käyttävät Figure 4 -ratkaisua lisätäkseen joustoa valmistusprosesseihin.

HP:n Multi Jet Fusion -teknologia on yksi edistyneimpiä markkinoilla olevia 3D-tulostusteknologioita. HP MJF 580 -tulostimen avulla voit tulostaa värillisiä prototyyppejä tai loppuosia. Kuule lisää Multi Jet Fusion -portfolion ratkaisuista.

Dan Björklöf: ”Ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet - Reinventing the Future”

Masi Tammela: ”Metallin tulostaminen erikoistyökalujen valmistamismenetelmänä”

Ilmoittaudu tästä

Yksityisyys ja evästeet